Op onze socials delen wij regelmatig mooie nieuwe projecten, maar die zijn dan al klaar voor oplevering. We krijgen vaak de vraag: “Wat doen jullie precies?” Dat leggen we graag uit!

Wij zijn vanaf de bouw- of renovatiefase bij ieder project betrokken. We denken na over de functie van de ruimte, de indeling, de logische routing en natuurlijk het design. Onze missie is om ruimtes te creëren die zowel functioneel als mooi zijn, met aandacht voor licht (kunstmatig en natuurlijk), kleurenschema’s en materialen. We werken volgens de bouwvoorschriften en weten wat technisch haalbaar is tijdens een renovatie. Het is een leuke uitdaging om een lege ruimte om te toveren tot een fantastische plek om in te wonen of werken.

Onze hoofdontwerper, Anja Kroon, studeerde in Engeland, heeft technische kennis van zaken, maar ook jarenlange ervaring in interior design. Voor ieder project, groot en klein, volgen wij dezelfde routing en is Anja altijd zelf bij betrokken. Bij ons bent u dus in goede handen. Het kiezen van een interior designer is een persoonlijke beslissing. Het is belangrijk om een goede klik te hebben met het team dat samenwerkt aan de uitstraling van uw interieur. We stellen gedetailleerde vragen om uw behoeften goed te begrijpen. Het is echt teamwork, maar dan zonder zorgen voor u!

Alleen hulp nodig met kleurgebruik, het kiezen van meubels of behang? Dat noemen we stylingadvies. Ons bedrijf heeft verschillende ervaren stylisten en we geven ook regelmatig stylingadvies.

Heeft u vragen of wilt u een project bespreken? Neem dan gerust contact op. Op onze website vindt u een selectie van onze voltooide projecten, waar we erg trots op zijn. We nodigen u van harte uit om ons portfolio te bekijken.