by anja kroon

Styling

Welke kleuren passen bij mij, welke meubelstijl moet ik kiezen, welke stoffering en hoe zit het met verlichting? Kortom: hoe maak ik van mijn huis een echt sfeervol thuis? Er is zoveel keus op het gebied van wonen, waardoor het vaak lastig kiezen is voor u als consument.  Anja Kroon helpt u graag met het vinden van de sfeer en stijl die bij u past en waar u zich prettig bij voelt. Anja Kroon is een gespecialiseerde en ervaren interior designer met oog voor detail, kwaliteit en exclusiviteit. Samen met u gaat zij op zoek naar het perfecte interieur waardoor uw huis niet alleen rust en sfeer uitstraalt, maar ook een statement maakt.

vastgoedstyling

Een nieuwe woning inrichten
is oh zo leuk, maar hoe te beginnen?

  • 80% van de potentiële kopers gaat af op een eerste indruk. Zij kijken er niet doorheen als een huis wat minpuntjes heeft en haken dan af.
  • 98% van de potentiële kopers bekijkt eerst uw woning op Internet. Uw huis wordt dan al van binnen bekeken, nog vóór er zelfs iemand in uw huis binnenkomt. Het is dus van belang dat uw huis goed met al zijn sterke kanten gefotografeerd wordt en deze goed op internet komt.
  • Uit onderzoek blijkt dat gestileerde woningen 50% korter te koop staan en 15% meer opleveren dan niet gestileerde woningen. Verkoopstyling verdient zich daarom altijd terug.
  • Hoe kunt u die ene moeilijke hoek optimaal herinrichten?
  • Welke vloer gaat u kiezen – moet het licht of kan het toch donker?
  • Uw smaak is veranderd en u zou een andere stijl willen, maar hoe wordt het dan toch weer één geheel?
  • Of u heeft een nieuw huis gekocht en staat voor de grote uitdaging of u privé situatie is veranderd.

expats ontzorgen

Door het bundelen van onze expertise bieden wij een volledig dienstenpakket voor de verhuur van uw woonruimte. Van renovatie tot aan verhuur van meubels en objecten voor interieurstyling; wij bieden alles om de woonruimte in de gewenste conditie te brengen en te houden. Wij zorgen voor een hoogwaardige uitstraling met stijl voor een optimale huuropbrengst.