by anja kroon

WELKOM!

Bij Anja Kroon Interior Designers werken we sinds 2012 dagelijks met een team van specialisten aan de beste designs.

Waar u ook woont of wat uw visie ook is, Anja Kroon Interior Designers creëert tijdloze interieurs die individueel zijn afgestemd op uw levensstijl, persoonlijke smaak en het unieke karakter van uw woning of bedrijf.

Anja Kroon Interior Designers staat voor exclusiviteit, hoge kwaliteit van service en uitvoering tot in perfectie.

Wij verlenen onze  high-end service aan particulieren, kantoren, hotels, restaurants en de zakelijke markt.

Bekijk portfolio

Design is a
balance between

form & function

"Interieurontwerp is dat waar persoonlijke wensen, mogelijkheden en expertise samen komen tot een magisch geheel"

— Anja Kroon

Over Anja Kroon

Anja Kroon is een in Nederland geboren professional met een solide achtergrond in architectuur en design. Met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenlandse projecten, mag Anja gerust als een ervaren expert worden beschouwd.

Tijdens haar opleiding bouwkunde en specialisatie in renovatieprojecten ontdekte de creatieve Anja Kroon haar passie voor interieurdesign. In Londen heeft ze haar opleidingen gevolgd en samengewerkt met gerenommeerde internationale interieurontwerpers. Anja beschikt over uitgebreide technische kennis en weet hoe ze visie kan omzetten in werkelijkheid.

Anja werkt samen met een team van professionals en is persoonlijk betrokken bij elk project. Met haar uitgebreide netwerk, zowel nationaal als internationaal, heeft Anja zich gevestigd als een zeer gewilde interieurontwerper.

by anja kroon

ONZE WERKWIJZE

Bij Anja Kroon staan we klaar om je te ondersteunen tijdens het hele proces van wens tot resultaat. Of het nu gaat om het selecteren van de perfecte maatkasten of een volledige begeleiding van A tot Z, wij bieden de expertise die je nodig hebt en begeleiden je met zorg en aandacht door elke 5 stappen van jouw reis naar een prachtig interieur.

Luisteren is essentieel, omdat we ervoor zorgen dat aan uw ambities wordt voldaan in het ontwerpproces. We werken met u samen om een gedetailleerde briefing op te stellen en uw ontwerpvoorkeuren te identificeren. Zodra wij uw wensen en budget helder hebben, leggen wij ons ontwerpvoorstel ter overweging voor.

Wij werken met plattegronden en video’s om onze ontwerpen aan u te presenteren. Het doel is uitvinden of wij uw visie goed hebben begrepen en geïnterpreteerd zoals u uw nieuwe interieur voor u ziet, voordat we ons committeren aan de definitieve goedkeuring.

Zodra we allemaal op een lijn zitten en goedkeuring is gegeven voor de eerste concept ontwerpen, gaan we naar de volgende stap.

Dit is een belangrijke fase in het gehele proces. Wij gaan de materialen bestellen voor uw nieuwe interieur en/of verbouwing. Tijdens het bestellen, controleren we nogmaals grondig of het meubilair, de afwerking, de details van de stoffen, de maten, de technische en kleurspecificaties enz. correct worden ingekocht volgens het goedgekeurde ontwerp.

Zodra alle (bouw)teams zijn samengesteld, zorgen we ervoor dat het werk wordt uitgevoerd volgens de juiste standaard en specificaties zoals afgesproken. Vanaf de bestelfase tot de installatie en uiteindelijk de overdracht van het huis aan u, houden wij ieder detail in de gaten.

Wij werken samen met architecten, aannemers, makelaars, kunsthandelaren en de beste installateurs zodat u geleverd krijgt wat u verwacht.

Op momenten bezoeken wij samen de locatie, inspecteren het gedane werk en sturen zo nodig bij. Wij zorgen voor een stress vrije en geweldige ervaring zodat u heel relaxed naar de oplevering toe kunt leven.

Een goed begin is het halve werk! Wij ronden het project af en leveren het huis terug aan u.