by anja kroon

Our Story

Bij Anja Kroon Interior Designers werken we sinds 2012 dagelijks met een team van specialisten aan de beste designs.

Waar u ook woont of wat uw visie ook is, Anja Kroon Interior Designers creëert tijdloze interieurs die individueel zijn afgestemd op uw levensstijl, persoonlijke smaak en het unieke karakter van uw woning of bedrijf.

Anja Kroon Interior Designers staat voor exclusiviteit en kwaliteit. Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en het buitenland; wij omarmen uw dromen in onze unieke stijl en creëren een comfortabele omgeving voor uw leven en uw business. Wij leveren hoge kwaliteit van service en exclusiviteit tot in perfectie.

Wij verlenen onze  high-end service aan particulieren, kantoren, hotels, restaurants en de particuliere -en zakelijke markt.

Bekijk portfolio

Design is abalance between

form & function

" Met uw persoonlijke wensen, uw woning en de omgeving in mijn achterhoofd, creëer ik het interieur dat aansluit bij uw woondroom. Mijn taak is gedaan als uw woning rust uitstraalt en echt voelt als een thuis. "

— Anja Kroon

About Anja Kroon

Anja Kroon is geboren in Nederland en heeft een gedegen achtergrond in architectuur en design. Met meer dan 20 jaar ervaring in het werken aan allerlei projecten in Nederland en  het buitenland kun je Anja gerust een ervaren professional noemen.

Tijdens haar opleiding bouwkunde en specialisatie in renovatieprojecten ontdekte de creatieve Anja Kroon haar passie voor interieur design. In Londen volgde zij haar opleidingen en werkte samen met bekende internationale interieur designers. Anja heeft uitgebreide technische kennis en weet visie om te zetten in realiteit.

Anja werkt met een team van professionals en is altijd zelf bij ieder project betrokken. Anja heeft een groot relevant, landelijk en internationaal  netwerk opgebouwd en zich gevestigd als zeer gewild interieur designer.

Anja levert hoogwaardige service aan de particuliere en zakelijke markt, expats, kantoren, hotels en restaurants in alle delen van de wereld.

by anja kroon

How we work

Bij Anja Kroon kunnen we je ondersteunen tijdens een specifiek onderdeel van de reis naar je droom interieur, zoals het selecteren van de perfecte maatkasten -of we kunnen je van A tot Z begeleiden.

Ieder project, groot en klein is ons lief. Wij leiden je stap voor stap door elke fase, zodat je altijd zelfverzekerd de reis meemaakt en betrokken voelt.

Luisteren is essentieel, omdat we ervoor zorgen dat aan uw ambities wordt voldaan in het ontwerpproces. We werken met u samen om een gedetailleerde briefing op te stellen en uw ontwerpvoorkeuren te identificeren. Zodra wij uw wensen en budget helder hebben, leggen wij ons ontwerpvoorstel ter overweging voor.

Wij werken met plattegronden en video’s om onze ontwerpen aan u te presenteren. Het doel is uitvinden of wij uw visie goed hebben begrepen en geïnterpreteerd zoals u uw nieuwe interieur voor u ziet, voordat we ons committeren aan de definitieve goedkeuring.

Zodra we allemaal op een lijn zitten en goedkeuring is gegeven voor de eerste concept ontwerpen, gaan we naar de volgende stap.

Dit is een belangrijke fase in het gehele proces. Wij gaan de materialen bestellen voor uw nieuwe interieur en/of verbouwing. Tijdens het bestellen, controleren we nogmaals grondig of het meubilair, de afwerking, de details van de stoffen, de maten, de technische en kleurspecificaties enz. correct worden ingekocht volgens het goedgekeurde ontwerp.

Zodra alle (bouw)teams zijn samengesteld, zorgen we ervoor dat het werk wordt uitgevoerd volgens de juiste standaard en specificaties zoals afgesproken. Vanaf de bestelfase tot de installatie en uiteindelijk de overdracht van het huis aan u, houden wij ieder detail in de gaten.

Wij werken samen met architecten, aannemers, makelaars, kunsthandelaren en de beste installateurs zodat u geleverd krijgt wat u verwacht.

Op momenten bezoeken wij samen de locatie, inspecteren het gedane werk en sturen zo nodig bij. Wij zorgen voor een stress vrije en geweldige ervaring zodat u heel relaxed naar de oplevering toe kunt leven.

Een goed begin is het halve werk! Wij ronden het project af en leveren het huis terug aan u.